دستور پخت کیک یزدی کاکائویی

آموزش پختن کیک یزدی کاکائویی
مناسب برای : 8 نفر ?

زمان پخت : 15 دقیقه ⏰

مواد اولیه :

 آرد 1 لیوان و نصفی

 شکر 2/3 لیوان

 روغن مایع 2/3 لیوان

 ماست نصف لیوان

گلاب 2 قاشق غذاخور

 تخم مرغ 2 عدد

پکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

پودر هل نصف قاشق چایخوری

 پودر کاکائو به دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ ها را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شده و پف کند، سپس شکر را افزوده و هم بزنید تا یکدست شود.

در ادامه روغن مایع، گلاب و ماست را اضافه کرده و هم بزنید.

در مرحله بعد پودر کاکائو، بکینگ پودر، آرد و پودر هل را با هم مخلوط کرده و برای 2 الی 3 بار الک کنید و به مواد اضافه نمایید و هم بزنید تا خمیر یکدست و صاف شود. قالب ها را با کپسول کاغذی پوشانده و با خمیر پر کنید ، سپس برای 10الی 15 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا کیک ها پخته و طلایی شوند.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.