

آموزش تهیه کمپوت سیب
آموزش تهیه کمپوت سیب
سیب ۸عدد
شکر ۱۰ قاشق غذاخوری
گلاب یک چهارم لیوان
ابلیمو یک ق غ
زعفران
سیب هارو پوست بگیرید خرد کنید.
شکر رو با ۳لیوان اب و زعفران ابکرده بزارید بجوشه.به محض جوش اومدن سیب هارو بریزید داخلش و ابلیمو و گلاب رو هم بریزید اجازه بدید ۱۵ الی۲۰ دقیقه بجوشه تا نرم بشه.
بعد که نرم شد سیب هارو بردارید و اجازه بدید ابش کمی غلیظ بشه .سیب هارو بریزید داخل شیشه و اجازه بدید شهد که غلیظ شد هم سرد بشه بعد بریزید روی سیب ها و بزارید یخچال خنک شود.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط ۶۴ در 1400/01/20 ساعت 07:28:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید