طرز تهیه کیک پای سیب

پای سیب

کیک پای سیب

مواد لازم:
آرد ۱۲۵ گرم (یک لیوان)
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شکر نصف لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
بیکینگ پودر یک ق چ
وانیل یک‌چهارم ق چ
پودر نارگیل ۲ ق غ
سیب پوست کنده و خرد شده ۲ عدد
دارچین دو ق چ
شکر برای مخلوط کردن با سیب یک ق غ

طرز تهیه:
* ابتدا سیب ها رو ریز خرد کنید و با دارچین و شکر مخلوط کنید و کنار بذارید
*تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه بزنید تا زمانی که کرم رنگ و کاملا کشدار بشه
*روغن رو اضافه و چند ثانیه در حد مخلوط شدن بزنید
*شیر رو اضافه و چند ثانیه در حد مخلوط شدن بزنید
*آرد و بیکینگ‌پودرو الک کنید و به مواد اضافه و به حالت دورانی مخلوط کنید ،در حدی که مواد یکنواخت بشه ،بیشتر هم نزنید
*کپسولها رو داخل قالب مافین یا کیک یزدی قرار بدید و یک قاشق از مواد رو کف کپسولها بریزید ،بعد کمی از سیب خرد شده رو روی مواد بریزید و در نهایت باز یک‌مقدار از مواد رو روی سیبها بریزید تا کاملا پوشیده بشن
*جا برای پف کردن کیک باقی بذارید و تا انتها پر نکنید
*به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه و یا تا زمانی که کاملا طلایی بشه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه بپزید.
*بعد از خنک شدن به دلخواه تزئین و نوش جان کنید

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.