آموزش کیک شکلاتی

          آموزش کیک شکلاتی

مواد لازم:

آرد سفید قنادی 270 گرم.

پودر کاکائو 65گرم.

شکر 330 گرم.

جوش شیرین نصف ق چ.

بیکینگ پودر 1ق چ.

نمک 1/4ق چ.

تخم مرغ درشت2عدد.

وانیل 1/2ق چ.

ماست معمولی 135 گرم.

روغن مایع 200 گرم.

نسکافه 1ق غ پُر.

آب جوش 120 گرم.

شیر 100گرم.

طرز تهیه: 

نسکافه رو در آب جوش حل کرده بذارین تا خنک بشه.مواد خشک شامل آرد،پودر کاکائو،جوش شیرین،بیکینگ پودر و نمک با هم الک کرده سپس شکر را بهش اضافه کنید. در کاسه ای دیگه تخم مرغ و وانیل رو با همزن دستی بزنید.ماست و روغن و نسکافه حل شده در آب جوش (خنک شده)و شیر هم اضافه کنید مخلوط کنید.حالا این مواد رو به مواد خشک اضافه و حدود سه چهار دقیقه با همون سر پارویی یا همزن دستی به هم بزنید.قالب 32×22سانت رو چرب و آردپاشی کنید خمیر کیک رو داخلش بریزید و در فری که از قبل با 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 35_45 دقیقه قرار بدین سپس  با خلال چوبی تست کنید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادس.حالا 200 گرم خامه صبحانه روی حرارت بذارین تا گرم بشه ولی نجوشه بعد 200 گرم شکلات سکه ای داخلش بریزین و اجازه بدین تا با حرارت خامه شکلات ذوب بشه سپس به هم بزنید و بذارین تا خنک و غلیظ بشه بعد ماسوره بزنید.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.