طرز تهیه کتلت مرغ

 طرز تهیه کتلت مرغ 

▫️مرغ چرخ کرده دویست گرم
▫️سیب زمینی خام رنده شده سه عدد متوسط ▫️پیاز یک عدد متوسط
▫️فلفل دلمه ای خرد شده سه ق غ
▫️سماق
▫️آویشن
▫️زیره سبز اگر داشتین کمی بریزین
▫️نمک و فلفل و پودر سیر
▫️آرد سوخاری دو الی سه ق غ
▫️آرد گندم یک ق غ
▫️جعفری یا گشنیز خرد شده یک الی دو ق غ البته دلخواه
▫️سس کچاپ یک ق غ

سیب زمینی ها رو ریز رنده کنید و بین دستها فشار بدین و آبش رو بگیرین . پیاز هم رنده کنید نیازی نیست ابش رو بگیرین چون گوشت رو نرمتر میکنه … همه ی مواد رو مخلوط میکنیم ورز میدیم چون پیاز اب داره اگه شل بود بهش کمی آرد سوخاری ( یا پودر نون باگت آسیاب شده اضافه کنید) .
به اندازه یه نارنگی از مواد بردارین گرد کنید و بعد صافش کنید وسطش هم سوراخ باشه بهتر مغز پخت میشه حرارت کم باشه توی روغن داغ و غوطه ور باشه تا خوب بپزه و سرخ بشه
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.