طرزتهیه شیرینی مشهدی

طرز تهیه شیرینی مشهدی

طرزتهیه شیرینی مشهدی:


آرد 500 گرم
بکینگ پودر 1 ق چ
کره 200 گرم یا روغن قنادی 180 گرم
پودرقند 120 گرم
پودرهل 1/2 ق چ
تخم مرغ 2 عدد
عسل 1 ق غ
کره و پودرقند را با همزن میزنیم تا سفید شود بعد تخم مرغ را اضافه میکنیم و عسل را ترکیب می کنیم.سپس آرد مخلوط شده با هل و بکینگ پودر را اضافه میکنیم خمیر را داخل نایلون یک نیم ساعت در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم.سپس خمیر را قالب زده در فر 160 درجه سانتیگراد به مدت یک ربع می پزیم.وقتی شیرینیها خنک شد بینشون مارمالاد یا مربا یا… ریخته و دو شیرینی را روی هم می گذاریم.می تونید داخل مارمالادتون یکم پودر ژلاتین هم بریزید(یکم پودر ژلاتینو تو آب سرد بریزید و پنج دقیقه به حال خودش بزارید بمونه بعد به مارمالاد داغ اضافش کنید) تا مارمالاد شکل بهترو سفت تری بین شیرینیها پیدا کنه.
می تونید با نصف این مقدار های گفته شده هم درست کنید.
از شهد مربای به استفاده کردم و کمی داخلش پودر ژلاتین ریختم که سفت تر بشه.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.