طرز تهیه کالباس خانگی

کالباس خونگی

طرز تهیه کالباس خانگی

تفاوتی که با دستور سوسیس داره اینه که ادویه های کالباس نسبت به سوسیس خیلی کمتر هست و ملایمتر همچنین بعضی ازموادی هم که با سوسیس مشابه میزانشون متفاوته،

گوشت بدون استخوان ران مرغ یا مخلوط ران وسینه 500 گرم +حدود 30 گرم چربی من از دنبه وکمی گوشت گوسفندی هم استفاده می کنم هیچ طعم خاصی به کالباس نمیده فقط باعث لطافت بیشتر اون میشه می تونین کمی گوشت چرخ شده نیز اضافه کنید،
سیر 3 حبه
نشاسته ذرت (سفید رنگ هست)نصف لیوان
آرد ذرت (زرد رنگ هست با نشاسته فرق داره) 2 ق غ
روغن مایع 5 ق غ
زرده تخم مرغ 1عدد
اب ویخ نصف لیوان
شیر خشک قنادی نصف لیوان
ادویه ها شامل:
میخک پودر شده 1/4ق چ
فلفل سفید 1/2ق م
پودر سیر 1/2ق غ
زنجبیل 1/2ق م
پودر هل سفید 1/2ق م
پودر آویشن 1ق م
جور هندی 1/4ق چ
پودر پیاز 2ق غ
نمک یک ق م (بچشید اگر کم بود میزان کنید چون کالباس بی نمک طعمی نداره)
اسانس دود10 قطره یا چاشنی دود 1ق م
رنگ خوراکی قرمز به دلخواه چندقطره (من نریختم)
قارچ بلانچ شده،هویج پخته شده نگینی،خلال پسته ،بیکن،باقالا سبزو…به دلخواه
گوشت را به همراه سیر دو سه مرتبه خووب چرخ یا میکس کنید سپس روغن مایع،زرده تخم مرغ،نشاسته ذرت،شیرخشک قنادی،آرد ذرت،اب ویخ و ادویه ها را اضافه کنید خوب ورزدهید (اگر میکسر دارید که چه بهتر نبود با دست مخلوط کنید ولی سریع ) درنهایت اسانس دود ،هویج و قارچ را بریزیدو
خوب مخلوط کنید،
خمیر کالباس رابا قیف یکبار مصرف درون کاور مخصوص فشرده کنید،
کاور مخصوص سوسیس کالباس واسانس دود را ازلوازم قنادی تهیه کنید،ادویه جات راهم از عطاری بعد پودر کنید وبرای مدتها استفاده کنید
مواد رادرون کاور خیلی خوب فشرده کنید وبانخ چهارپنج لا سرته ان را محکم کنید،فشرده کردن کالباس مهمه علت چروک کاور بعد ازپخت ویکدست نبودن کالباس خوب فشرده نکردن اونه،
بعد درون ابجوش به مدت یک ساعت ونیم بپزید می تونید بخار پز کنید و بلافاصله درون اب ویخ بگذارید وپس ازسردشدن 24 ساعت دریخچال استراحت دهید وسپس میل کنید
به جای کاور می توان خمیر کالباس را درون سلفون محکم کنید وسپس بافویل بپیچانید و بپزید،
بلانچ کردن قارچ:قارچ را شسته خردکنیدداخل ظرف ریخته روی آن 1ق غ اب لیمو،کمی نمک ومقداری اب ریخته وبه مدت 5 دقیقه روی حرارت گذاشته سپس استفاده کنید،
اگر کالباس گوشت خواستین تهیه کنید به جای گوشت مرغ از مغز ران گوسفند یا گوساله استفاده کنید.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.