علت ترک خوردن روی کیک
علت ترک خوردن روی کیک
وقتی دنبال دلیل ترک خوردن کیک هستید ابتدا باید به جایی که کیک ترک خورده نگاه کنید اگر وسط کیک به دلیل پف زیاد ترک خورده دلیل آن می تواند دمای بالای فر باشد و دلیل دیگر می تواند هم زدن زیاد مواد باشد.
استفاده زیاد از آرد به نسبت مایعات مواد کیک می تواند علت ترک خوردن کیک شما شود.
استفاده از طبقات بالای فر باعث ترک خوردن کیک می شود.چون دمای زیادی به بالای کیک می رسد و در نتیجه زودتر پخته می شود و خشک می شود.
قبل از استفاده از فر آن را حدود نیم ساعت قبل روشن کنید.
منتظر شوید تا کیک سرد شود و سپس آن را از قالب خارج کنید.
بکینگ پودر را در جای خنک نگهداری کنید تا خاصیت آن حفظ شود.
در نیم ساعت اول زمان پخت به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط ۶۴ در 1400/01/09 ساعت 08:49:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید