طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

طرز تهیه دسرپاناکوتاشکلاتی

خامه ۱و۱/۴ پیمانه
شیر ۱و۱/۸ پیمانه
ورقه ژلاتین ۳ عدد
شکر ۱و۱/۲ ق غ
شکلات تلخ خرد شده ۱۰۰ گرم
عصاره وانیل ۱/۲ ق چ

ژلاتین را در کاسه ای با کمی آب سرد بریزید و ده دقیقه صبر کنید تا نرم شود
شیر و خامه و شکر و وانیل را روی حرارت کم گذاشته هم بزنید تا زمانی که شکر حل شود شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود ژلاتین های حل شده را به مواد بیفزایید دسر را در ظرفهای مورد نظر ریخته دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بیندد

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.