چای ماسالا
چای ماسالا
شیر ۱۵۰ الی 200 میلیلیتر
2 الی 3 عدد میخک
2 الی 3 عدد هل سبز
1/2 قاشق چای خوری پودر رازیانه
1 الی 2 عدد چوب دارچین کوچک
1 الی 2 تکه زنجبیل
۱ قاشق غذاخوری شکر (اختیاری)
آب ۱۰۰ میلیلیتر
۱ چای کیسهای سیاه
آب را در یک ظرف به همراه ادویهها و زنجبیل روی حرارت میگذاریم تا جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا کاملا ترکیب معطری شکل بگیرد. بعد از آن شیر را به ترکیب اضافه کرده و صبر کنید. مراقب باشید شیر سر نرود. هنگامی که حجم ترکیب به نصف کاهش یافت، چای کیسهای را به آن اضافه میکنیم تا به همراه مواد به مدت ۱ دقیقه دم بکشد.چای ماسالا آماده سرو است و آن را داخل فنجان میریزیم.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط ۶۴ در 1400/07/17 ساعت 09:45:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید