چای ماسالا

چای ماسالا

 

شیر ۱۵۰ الی 200 میلی‌لیتر

2 الی 3 عدد میخک

2 الی 3 عدد هل سبز

1/2 قاشق چای خوری پودر رازیانه

1 الی 2 عدد چوب دارچین کوچک

1 الی 2 تکه زنجبیل

۱ قاشق غذاخوری شکر (اختیاری)

آب ۱۰۰ میلی‌لیتر

۱ چای کیسه‌ای سیاه

 

آب را در یک ظرف به همراه ادویه‌ها و زنجبیل روی حرارت می‌گذاریم تا جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا کاملا ترکیب معطری شکل بگیرد. بعد از آن شیر را به ترکیب اضافه کرده و صبر کنید. مراقب باشید شیر سر نرود. هنگامی که حجم ترکیب به نصف کاهش یافت، چای کیسه‌ای را به آن اضافه می‌کنیم تا به همراه مواد به مدت ۱ دقیقه دم بکشد.چای ماسالا آماده سرو است و آن را داخل فنجان می‌ریزیم.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.