آموزش راحت الحلقوم

باسلوق میوه ای راحت الحقوم

مواد لازم
▫️ ژله یک بسته
▫️نشاسته. 100گرم
▫️شکر. 200گرم
▫️آب 2و1/2پیمانه
▫️گلاب. 1/5پیمانه
▫️پودر نارگیل به

نشاسته را در آب حل کنید بعد شکر و پودر ژله و گلاب را اضافه کنید روی حرارت گذاشته تا سفت شود، در ظرف مورد نظر که چرب شده ریخته به مدت 3ساعت در یخچال قرار دهید بعد برش بزنید و در پودر نارگیل بغلطونید و در ظرف بچینید.

 

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.