ترشی بادمجان

ترشی بادمجان

مواد لازم
بادمجان
هویج
سیر
یک عدد انار
یک عدد پیاز
فلفل سبز تند
سبزی تازه شویدو ریحان وترخون درصورت تمایل سبزی خشک هم میتونید استفاده کنید
سیاه دانه،نمک،زردچوبه
بادمجان هارو بشورید و یک طرف بادمجانهارو از بالا تا پایین رو باچاقو شکاف بدید (خط بندازید)
بادمجان هارو بایک لیوان سرکه بزارید روگاز ۵ دقیقه کافیه نذارید زیاد نرم بشن
بعد بادمجانهارو از تو قابلمه دربیارید بزارید یه کم سرد بشه
تمامی مواد رو ریزخورد کنید و نمک وزردچوبه و سیاه دانه وسبزی روهم اضافه کنید همه رو باهم قشنگ مخلوط کنید
بعد با قاشق شکم بادمجانهارو پر کنید وبچینید توظرف وروشونو سرکه بریزید تا جایی که بیاد رو بادمجان ها.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.