آموزش کمپوت زردآلو
کمپوت زردآلو
زردآلو 1 کیلوگرم
شکر به مقدار لازم
میتونید به مقدار مساوی با زردالو ها شکر بریزید و یا کمتر
آب 1/5 لیتر
زردالو هارو بشوييد و بنا به سليقه ميتونيد اون هارونصف کرده و هسته هاشونو دربياريد اگر هم دوست نداشتيد ميتونيد اونارو درسته کمپوت کنيد.آب و شکر را داخل يک قابلمه ريخته و بزاريد جوش بياد تا شکر کامل حل شود.شيشه هاى مخصوص کمپوت را خوب بشوييد و در يک ظرف ديگر (بهتر است پيرکس باشد )بگذاريد و به مدت 15الى20 دقيقه داخل فر با دماى 100درجه سانتى گراد يا225 درجه فارنهايت قرار بديد تا کاملا استريل شود.شيشه هارو از فر خارج کرده و زردالو هارو داخل آن بريزيد و شربت شکر را روى آن بريزيد .سر شيشه بايد يک تا يک و نيم سانت خالى باشد .درب شيشه ها رو گذاشته ودر قابلمه با آب شير(نه زياد داغ و نه زياد سرد)قرار بدين و بزارين کم کم اب گرم شود و شروع به جوشيدن کند آب بايد تا پايين درب شیشه باشد. 20_15دقیقه بپزد.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط ۶۴ در 1400/05/14 ساعت 10:51:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |