آموزش بستنی سرخ شده

بستنی سرخ کرده

آموزش بستنی سرخ شده

1 پاکت بستنی
1 پاکت پرک ذرت (کورن فلکس)
4 عدد سفیده تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شکر
روغن مایع برای سرخ کردن
برای روی بستنی عسل و یا سس دلخواه

ابتدا بستنی نرم شده را بریده و به شکل توپ درآورید و 1 تا 2 ساعت در فریزیر بگذارید. کورن فلکس و پودر شکر را داخل غذاساز ریخته و پودر کنید. سپس سفید های تخم مرغ را داخل ظرفی ریخته هم بزنید تا کف کند. سپس بستنی سفت شده در فریزر را در سفیده تخم مرغ بغلتانید و روی آن با کورن فلکس پودر شده آغشته کنید. بستنی را 2 ساعت در فریزر بگذارید و مجددا بغلتانید. و سپس  یک شب در فریزر بگذارید و زمانی که خواستید سرو کنید، بستنی ها را در روغن داغ سرخ کنید. و آن را با سس دلخواه بریزید و تزیین کنید. 


هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.