آموزش بستنی سرخ شده
آموزش بستنی سرخ شده
1 پاکت بستنی
1 پاکت پرک ذرت (کورن فلکس)
4 عدد سفیده تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شکر
روغن مایع برای سرخ کردن
برای روی بستنی عسل و یا سس دلخواه
ابتدا بستنی نرم شده را بریده و به شکل توپ درآورید و 1 تا 2 ساعت در فریزیر بگذارید. کورن فلکس و پودر شکر را داخل غذاساز ریخته و پودر کنید. سپس سفید های تخم مرغ را داخل ظرفی ریخته هم بزنید تا کف کند. سپس بستنی سفت شده در فریزر را در سفیده تخم مرغ بغلتانید و روی آن با کورن فلکس پودر شده آغشته کنید. بستنی را 2 ساعت در فریزر بگذارید و مجددا بغلتانید. و سپس یک شب در فریزر بگذارید و زمانی که خواستید سرو کنید، بستنی ها را در روغن داغ سرخ کنید. و آن را با سس دلخواه بریزید و تزیین کنید.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط ۶۴ در 1400/03/30 ساعت 05:22:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید