سوپ زرشک

سوپ زرشک 

مواد لازم:
سیب زمینی: ۲ عدد
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زرشک: ۳ قاشق غذاخوری
رشته ورمیشل: یک پیمانه
عصاره مرغ: یک عدد
هویج: ۲ عدد
کره: ۲۰ گرم
آب لیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا هویج و سیب زمینی را پوست بگیرید و رنده ریز کنید. پیاز را نیز پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل قابلمه مورد نظر کره را ریخته سپس پیاز را افزوده و کمی تفت دهید تا سبک شود. سپس هویج و سیب زمینی را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. در ادامه کمی نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز را افزوده و عصاره مرغ را به همراه کمی آب حل کنید و روی مواد بریزید. اجازه دهید ابتدا به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و بگذارید با حرارت کم بجوشد. وقتی سوپ جا افتاد و سبزیجات پخته شد رشته ورمیشل را به همراه زرشک و آب لیمو ترش اضافه کنید و هم بزنید. در انتها جعفری ساطوری شده را اضافه کنید و زمانی که سوپ به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و میل کنید.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.