آموزش پاستای سبزیجات

پاستای سبزیجات

مواد لازم:

▫️پاستا  : یک بسته

▫️فلفل دلمه ای رنگی : سه عدد

▫️شیر: دو پیمانه

▫️روغن : نصف پیمانه

▫️سینه مرغ : یک عدد

▫️پنیر پیتزا :۲۰۰ گرم

▫️پیاز : یک عدد

▫️قارچ: ۲۰۰ گرم

▫️کلم بروکلی خرد شده : یک بوته

▫️جعفری خرد شده : دو قاشق سوپخوری

▫️نمک : یک قاشق چایخوری

▫️پودر کاری و اویشن روی هم : یک قاشق چایخوری

طرز تهیه  :

ابتدا پاستا را با آبجوش , مقداری نمک و دو قاشق روغن پخته , ابکش کرده و کمی زنده برمیداریم . سپس پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت میدهیم . تا سبک شود .حالا سینه مرغ را خلالی درشت خرد کرده , به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم .ادویه را اضافه کرده , بعد قارچ اسلایس شده را میریزیم و تا حدی تفت میدهیم که اب قارچ کشیده شود .سپس شیر را گرم کرده و کم کم به مواد اضافه , سپس پاستا و فلفل دلمه ای خرد شده را ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا شیر کمی به خورد پاستا برود.بعد از روی حرارت برداشته , کلم بروکلی و پنیر پیتزا را روی ان میپاشیم .

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.