آموزش ماست خامه ای

 ماست خامه ای 

شیر پُر چرب= ۳ لیتر

ماستِ شیرین= ۳ ق غ

خامه ی صبحانه= ۳ ق غ
 

طرز تهیه
ابتدا شیر را درون ظرف ریخته شعله رو روشن میکنیم و مُدام تا به جوش آمدن شیر،شیر را هم میزنیم اینکار باعث میشه قند و چربی شیر به کف قابلمه یا ظرفمون نچسبه بعد ازینکه شیر جوش اومد حرارت را کم میکنیم و ۲۰ دقیقه اجاز میدیم شیر با حرارت ملایم بجوشه تا آب اضافه ی شیر تبخیر بشه بعد از ۲۰ دقیقه شعله رو خاموش میکنیم و شیر را درون ظرف مورد نظر میریزیم و اجازه میدیم شیر توی دمای آشپزخونه کم کم از داغیش کم بشه و به دمای ۴۳ تا ۴۵ درجه سانتیگراد برسه اگر که دماسنج مایعات ندارید کافیه انگشتتون رو درون شیر بزارید ۶ ثانیه بشمارید فقط باید احساس گرما کنید و دستتون نسوزه نه خیلی داغ باشه نه خیلی داغ باشه سپس در یک کاسه ۳ ق غ سر پُ ماست،۳ ق غ خامه ی صبحانه رو با دو ملاقه از شیر ولرم مخلوط میکنیم تا کاملا مایه ی ماستیمون یکدست بشه بعد به شیرِ ولرم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد درب ظرف رو میزاریم دور تا دور ظرف را با پتو میپوشانیم و در جای نسبتا گرم مثل کابینت آشپزخونه به مدت ۵ ساعت قرار میدیم تا ماست ببنده ماست رو بلافاصله درون یخچال به مدت ۲۴ ساعت قرار بدید بعد سرو کنید.



نکته

  • اگر شیر داغ باشه،اگر مایه ی ماستتون تُرش باشه اگر بیشتر از ۵ ساعت ماست رو بزارید بمونه،ماست ترش میشه
  • اگر شیر خُنک باشه ماستتون نمیبنده
  • شما میتونید تمام این مواد رو یک برابر کنید یعنی شیر پُر چرب ۱ لیتر ماست شیرین ۱ ق غ سر پُر و خامه ی صبحانه ۱ ق غ
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.