موضوع: "ترشی ها و سالاد ها"

آموزش سالاد اندونزی خانگی مجلسی

آموزش سالاد اندونزی خانگی مجلسی

مواد لازم :

کلم سفید : نصف یک بوته ی کوچک

کلم قرمز : 1/4 بوته ی کوچک

هویج : 2 عدد

خیار شور : 4 عدد

ذرت : یک پیمانه

نخود فرنگی : نصف پیمانه

ژامبون یا سینه ی مرغ پخته و ریش شده : 1 پیمانه

مواد لازم برای سس :

سس مایونز : 3 ق غ

سس خردل : 1 ق غ

ماست سفت : 2 ق غ

آب لیمو ترش : کمی

نمک و فلفل : به مقدار لازم.

طرز تهیه :

ابتدا کلم ها رو به صورت رشته ای نازک خرد میکنیم ،سپس هویج پخته و نگینی شده، خیار شور ریز شده، ذرت و نخود فرنگی پخته شده و ژامبون ریز شده رو اضافه میکنیم.

مواد سس رو باهم مخلوط و به سالاد اضافه میکنیم و کاملا باهم یکدست میکنیم.

ظرف سالاد رو چند ساعت در یخچال گذاشته تا سس به خورد مواد رود و بعد سرو میکنیم.

مطالب مرتبط: طرز تهیه ترشی آلبالو

 

 

1 3 4 5 6
 
مداحی های محرم