طرز تهیه ترشی آلبالو
طرز تهیه ترشی آلبالو
مواد لازم
آلبالو
شکر
نمک
سرکه سفید
دم آلبالوها رو جدا کنید، بشوریدو بذارید تا کاملا خشک بشه ،بعد آلبالوها رو داخل یک شیشه تمیز و خشک بریزید و شکر و نمک هم اضافه کنید(به ازای هر یک کیلو البالو یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری نمک، میزان شکر و نمک بستگی به ذائقه شما داره) و در آخر سرکه سفید رو هم اضافه کنید به طوری که روی آلبالوها رو بپوشونه ،در شیشه رو محکم ببندید و بذارید داخل یخچال ، ۱۰ الی ۱۴ روز بعد ترشی آماده هست.
میشه به جای شکر از نبات استفاده کرد
از سرکه قرمز هم میشه استفاده کرد
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط ۶۴ در 1400/04/03 ساعت 09:06:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید