طرز تهیه ترشی آلبالو

طرز تهیه ترشی آلبالو

مواد لازم

آلبالو

شکر

نمک

سرکه سفید 


دم آلبالوها رو جدا کنید، بشوریدو بذارید تا کاملا خشک بشه ،بعد آلبالوها رو داخل یک شیشه تمیز و خشک بریزید و شکر و نمک هم اضافه کنید(به ازای هر یک کیلو البالو یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری نمک، میزان شکر و نمک بستگی به ذائقه شما داره) و در آخر سرکه سفید رو هم اضافه کنید به طوری که روی آلبالوها رو بپوشونه ،در شیشه رو محکم ببندید و بذارید داخل یخچال ، ۱۰ الی ۱۴ روز بعد ترشی آماده هست.


میشه به جای شکر از نبات استفاده کرد
از سرکه قرمز هم میشه استفاده کرد

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.