آموزش کنسرو کردن نخود فرنگی

کنسرو کردن نخودفرنگی

تا فصل نخود فرنگی هست با کنسرو کردن نخود فرنگی به مدت زیاد این سبزی رو میتونی نگهداری کنی بدون اینکه فریزرت رو شلوغ کنی 

 

مواد لازم کنسرو کردن نخود فرنگی

 

نخود فرنگی

 

سرکه سفید نصف پیمانه

 

نمک ۲ قاشق

 

آب

 

1️⃣اول نخود فرنگی رو پاک کنید و بعد داخل آبی که به جوش آمده بریزید

 

2️⃣بعد نمک ۱ قاشق و سرکه داخل آب بریزید

 

3️⃣بعد داخل ابکش بریزید و نخود فرنگی رو سریع در آب یخ قرار دهید تا شک زده شود و سبز بماند

 

4️⃣بعد از سرد شدن داخل شیشه تمیز بریزید و کمی نمک و آب جوش سرد شده بریزید

 

5️⃣بعد درب شیشه ها رو ببندید و داخل قابلمه به صورت برعکس قرار دهید و آب سرد داخل قابلمه بریزید و بزارید آب به جوش بیاید و تا ۲۰ دقیقه بجوشه

 

بعد از ۲۰ دقیقه آروم شیشه ها را خارج کنید و بزارید خنک شود 

 

این روش ۶ تا ۱ سال داخل کابینت و یخچال نخودفرنگی میمونه حتما نکات را کامل رعایت کنید

 

  • نظر از: زهرا خدری غریبوند
    1401/08/14 @ 10:45:31 ب.ظ

     

    جالبه نکته آموزشی خوبی بود

نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.
 
مداحی های محرم